Samsung Galaxy S8

Om du nu investerat i en riktigt bra mobiltelefon så vill du kunna använda den i alla situationer i vardagen. På jobbet, i aktiviteter och hemma i soffan. Samsung Galaxy S8 tål ju fukt bra och har säkert en tålig skärm om man dessutom skaffat ett skärmskydd. Men det kan ändå vara värt att skydda den med ett skal eller fodral. Dessa fungerar utan att du förlorar känslan av infinityskärmen eller andra funktioner hos mobiltelefonen. Du når alla knappar och har tillgång till din edge utan problem. Nu vill vi naturligtvis att du besöker oss på Lux-case hemsidor och hittar det du behöver av tillbehör. Vi har ungefär 40.000 varor i lager så vi kan packa dina produkter samma vardag om du beställer före kl 16:00. Det finns garanterat något som faller dig i smaken och som har de funktioner som passar dig. Läs gärna här nedan om några av de skal eller fodral som vi har och vad som är specifikt med dessa. Eller gå direkt in på sidorna och beställ fraktfritt dina favoriter.

Skal till Samsung Galaxy S8

Ett skal är självklart kul att dekorera den nya telefonen med men är ju designad för att primärt skydda mobiltelefonen mot vanliga skador som repor, att man stöter i saker och att man tappar mobilen. Vissa skal är förstärkta på olika sätt för att tåla stötar extra bra. Skalet skyddar baksida, kanter och hörn medan fodralen skyddar även framsidan av mobilen. Det finns också skal med lock som fälls över men som inte stängs till på samma sätt som i fodralen. Dessa skal kan vara med speglande lock så att aviseringar och t ex klockan kan synas på ett elegant sätt genom locket.

En del skal tillverkas i flexibelt silikonmaterial. Dessa är ganska greppvänliga så att man slipper tappa mobilen så lätt. De är lätta att montera på också. De hårdare skalen är i plastmaterial och ofta TPU-plast. Detta är ett härdat plastmaterial som står emot repor och fläckar bättre, även feta fläckar. Det är också en plast som kan göras genomskinlig så den har många bra egenskaper. Hårda skal kan ha fördelen av att man t ex kan få dem lite förhöjda över kameralinserna på baksidan. Sedan finns det mer humoristiska eller gulliga skal i 3D, uppbyggda som motiv. Vad sägs om en ”pälsklädd” mobiltelefon i form av en kanin med öron och allt? Eller Kaktus skal i 3D, greppvänlig och kul. Fördelen med prisvärda skal är att man kan köpa ett nytt att byta med bara för att man tycker att det är roligt, eller för att man vill anpassa mobiltelefonen efter situationen. Då ska skalet vara lätt att byta också och de flexibla silikonskalen är lätta att byta då och då.

Hybridskal

Ett hybridskal är som namnet säger en blandning av två material. De är uppbyggda på sätt att det ofta finns ett silikonskal närmast mobiltelefonen och sedan ett mer förstärkt, hårdare skal utanpå. Ibland är dessa separata och ibland sitter de ihop från början. I dessa skal sker bättre stötupptagning och även värmeventilering p g a luftspalterna som uppstår mellan skalen eller mellan skalet och mobiltelefonen. Värmen ventileras också ut mellan skåror eller hål i mönstret i vissa hybridskal. De här funktionerna ger ett specifikt utseende på hybridskalen som designmässigt uppskattas av många. De kan se riktigt coola ut. En modell vi kan tipsa om är Samsung Galaxy S8 hybridskal med kortfack. På detta skal finns även ett kortfack på skalet för det viktigaste kreditkortet. Riktigt snygg look av borstad metall och färgerna är svåra att välja bland. Mobilen är skyddad på kanterna och även knapparna är skyddade men du har god funktion även genom skalet. Förhöjd över kameralinserna. Det finns även hybridskal som liknar dessa men med ett mer gömt kortfack där du skjuter åt sidan en del av skalet för att öppna kortfacket. Armor hybridskal är extra förstärkta i hörnen. Ja detta är något för dig som vet med dig att du riskerar att tappa telefonen lättare eller för att du helt enkelt tycker att designen är snygg. Vissa hybridskal har ett kickstand på baksidan. Det kan du fälla ut och ställa mobiltelefonen med när du vill titta handsfree på dina favoritserier, videoklipp eller film.

Blommor, fjädrar, drömfångare

Vackra och romantiska motiv finns verkligen att välja på. En stor mängd med motiv finns på skal till Samsung Galaxy S8. Roliga bilder, gulliga djur och målningar.  Vill du ha mer bling – bling finns glittriga skal och skal med dekorstenar. Eller varför inte ett grafiskt mönster? Titta på modellerna Genomskinligt skal med unikt motiv av olika djur eller växter. Här lyser mobiltelefonens färg igenom och kompletterar motivet på skalet.

Eleganta skal, Samsung Galaxy S8

Vill alltid nämna ett av de populära skalen som IPAKY tillverkar. Riktigt exklusiv look på dessa skal. De är slimmade i designen och har en färgad kant i silver, guld eller färg. En annan favorit är Samsung Galaxy S8 kolfiber silikonskal med en borstad look i lite ovanliga, sobra nyanser. Detta skal har också funktionen att vara greppvänlig, fingeravtrycksfri och motståndskraftig mot repor. Väldigt elegant, värmeventilerande skal! Hörnen är på insidan utrustade med stötupptagande flexibel plast. Om du är väldigt nöjd med färgen du valde till Samsung Galaxy S8, och de har verkligen riktigt snygga färger, kan du hitta flexibelt genomskinligt skal med färgad kant i stället. Här lyser mobiltelefonen igenom och då kan du välja en färg som du tycker passar bra till.

Mobilfodral

Samsung Galaxy S8 mobilfodral finns även de i en mängd utföranden. Hos oss på Lux-case hittar du din favorit bland fodralen utan tvekan. Fodralen har ytterligare designfördelar jämfört med skalen. Här skyddas telefonen även på framsidan och det finns modeller med handledsrem som ju indirekt minskar risken att du tappar telefonen. Designmässigt kan du få ett mobilfodral som ser ut som en liten handväska. I mobilfodralen får man plats med flera kortfack och den kan vara utvecklad till att motsvara en plånbok. I plånboksfodralen kan du förutom mobilen alltså ha de viktigaste korten, sedlar, ev foto och i vissa fall mynt. De stängs med magnetlås eller tryckknapp och finns i olika plastmaterial men även äkta läder. Läder åldras på ett fint sätt när man använder det. Många fodral är i konstläder men vi har också äkta split läder material, t ex Stilrent fodral i äkta läder. Här får materialet i sig vara dekoration. Stängs med magnetlås och har plats för ett par kort och sedlar. Även DC. MING Samsung Galaxy S8 Äkta läder fodral finns i olika färger. Här kan mobiltelefonen separeras från fodralet i fall att du vill det. Sätt nu igång och titta runt på våra hemsidor Lux-case.se och hitta din favorit. Kom ihåg att vi har fri frakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *