Samsung Galaxy S8 Skal och fodral

Våren 2017 släppte Samsung sin nya telefon, Galaxy S8, och satte en ny standard för vad en smartphone är. Samsung Galaxy S8 kom med nya Infinity-skärmen, med dual edge Super AMOLED-teknik och makalös 2960 x 1440 pixelupplösning. Skärmen sträcker sig från hörn till hörn och tar upp nästan hela telefonens framsida. Det ger en, som Samsung själva beskriver, gränslös upplevelse. Samsung Galaxy S8 har en avancerad Exynos 9 Octa-core processor och ett 4 GB RAM-minne. Med ett lagringsutrymme på 64 GB får du plats med det mesta, men det finns också plats för extra microSD kort. Allt det här gör att du får en otroligt snabb telefon som håller samma takt som dig när du byter mellan olika appar, sveper runt på sociala medier och behöver jobba i högt tempo. Du har möjlighet att dela skärmen och ha två appar framme samtidigt, vilket tar din multitasking till en ny nivå. Samsung Galaxy S8 är IP68-klassificerad och klarar upp till 1,5 meters djup i vattnet i 30 minuter, och givetvis kunna användas när det regnar ute. Även kameran fick ett upplyft; förbättrad multiframe bildbehandling till 8 MP frontkameran, Dual Pixel Sensor och ljuskänsligt F.17-objektiv till den bakre 12 MP kameran och allmänt bättre bildbearbetning. Allt detta ger dig möjlighet att ta riktigt snygga selfies, föreviga underbara ögonblick, till och med ta skarpa bilder även när det är mörkt.

Köp ett mobilskydd till din Samsung Galaxy S8

Som grädden på moset har Samsung gjort Galaxy S8 extra tålig för stötar och minskar risken för sprickor. Så varför köpa till ett extra mobilskydd? Tyvärr innebär inte det utökade skyddet att din telefon är immun mot skador, därför är det en smart investering att köpa ett mobilskydd. Du får det bästa skyddet mot sprickor, repor och andra kostsamma stöt- och fallskador. Du slipper lämna in telefonen för reparation och kan spara många hundralappar, till och med tusenlappar. Alla mobilskydd på Lux-case.se är gjorda för just Samsung Galaxy S8s unika design och funktioner, du kommer alltså kunna använda den precis som vanligt.

På Lux-case.se får du alltid fri frakt och vi har snabba leveranser, så du kan få hem ditt mobilskydd inom några dagar.

Samsung Galaxy S8 Mobilskal

Varför ett mobilskal till Samsung Galaxy S8? Förutom ett starkt skydd mot stöt- och fallskador, och även damm och smuts, kan du sätta en personlig prägel på din telefon och matcha den med dig och din stil. Flera av våra skal kommer dessutom med kortfack, och du hittar snygga mobilskal med unik design. Tycker om Samsung Galaxy S8 stilrena utseende har vi helt transparenta skal, men även dessa finns med coola och vackra tryck som smälter samman med din telefon. Din telefon får ett uttrycksfullt och djupt intryck.

Vi på Lux-case.se vill kunna erbjuda något för alla, därför har vi ett brett utbud av Samsung Galaxy S8 mobilskal i alla möjliga färger med olika mönster och motiv, i elegant och rolig design.

Unika utseenden och extra tåligt skydd

För dig som vill ha ett roligt skal som fortfarande ger ett bra skydd, har vi flera alternativ för dig. Du kan välja något av våra knasiga skal i form av en gullig panda eller grön kaktus! De är tillverkade i silikon som gör dem flexibla, men också väldigt tåliga mot stötar och fall. Designen kanske känns klumpig, men du får ett bra skydd eftersom din telefon alltid landar mjukt.
Är du ute efter ett vackert men slimmat mobilskal kan du välja mellan flera olika motiv och mönster. Allt från gulliga djur till vackra naturmotiv och snygga mönster. Du som letar efter ett lyxigt skal kan kolla in våra exklusiva skal med glitter, marmortryck eller ett unikt skal med strasstenar som ger en 3D-effekt!

Har du siktet inställt på att ge din Samsung Galaxy S8 det bästa möjliga skyddet? Kolla in våra hybridskal. De finns både i robust och slimmad design, är utrustade med förstärkta hörn och skapar en stark sköld runt din telefon. Flera hybridskal har dessutom ett kickstand, vilket fungerar som ett stativ till din telefon. Du kan enkelt och smidigt ställa upp telefonen och kolla på filmer och videos helt handsfree.

Samsung Galaxy S8 Mobilfodral

Med ett mobilfodral till Samsung Galaxy S8 får du ett heltäckande fodral för både fram- och baksida. Du får samtidigt en smart plånbok med ditt fodral, då de kommer med fack för både kort och sedlar och kan därför användas som ett plånboksfodral! Gör vardagen lite smidigare med ett mobilfodral från Lux-case.se. Ett fodral kommer även med ett inbyggt stativ, som ger dig samma möjlighet till handsfree användning av telefonen som ett kickstand. Det enda du behöver göra är att vika locket, så kan du bevämt kolla på filmer och serier. Eller varför inte ha videosamtal?

Exklusivt utbud av Samsung Galaxy S8 fodral

Ett fodral till Samsung Galaxy S8 är inte bara smart, det kan göra din telefon ännu snyggare. På Lux-case.se hittar du fodral i flera olika utföranden; olika starka och diskreta färger, slimmad och utstickande design, i både vacker, lyxig och gullig stil. Vårt mål är att alla ska hitta något som passar just dem. Du kan välja mellan stilrena läderfodral i snygga färger, färgsprakande fodral med glitter och strass, motiv med kända konstverk och vackra bilder, och mycket, mycket mer. Nu kan du till och med välja textur på ditt mobilfodral! Vi har inte bara fodral i konstläder och plast, du hittar fodral i äkta split leather, med krokodildesign och tygtextur. En del av våra mobilfodral har dessutom ett smart fönster över skärmen, så kan du snabbt se vilka meddelanden och push-notiser utan att behöva låsa upp telefonen. Är du rädd att tappa telefonen exempelvis när du sitter på en skakig buss, tar bilder på hög höjd eller bara har fumliga händer kan du välja ett fodral med en smart handledsrem. Köper du ett mobilfodral med handledsrem kommer du inte tappa i första taget.

På Lux-case.se hittar skal och fodral till din Samsung Galaxy S8 och även andra mobiltillbehör. Kolla igenom vårt sortiment och lägg din beställning redan idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *