Låna pengar utan UC

Nu när finansiering av privatpersoner har öppnats upp finns där flera sätt att skaffa sig den likviditet som en liv kräver. Att rekommendera är att skaffa en kontokredit utan uc, det är ett mycket bra sätt att bli likvid. Du bestämmer själv avbetalningstakten och du får också en möjlighet att tjäna poäng och andra erbjudanden när du använder krediten. Tänk dig en kredit som är helt olika den klassiska avbetalningen, där det dimper ner en faktura och ett lägsta belopp. Du har inget samröre med utfärdaren av krediten, du kommer bara att få ett brev med kostnaden. Om vi istället tar oss till ett blancolån så är det på samma sätt förutom att avbetalningsperioden brukar vara längre samtidigt som räntan är betydligt billigare än vid en avbetalningsplan.

Kontokrediten

Här har du en offensiv kredit, den är i stort sett alltid kopplad till ett kort som hela tiden räknar poäng på det du köper med det. Du får också erbjudanden som gör att den ibland högre ränta som betalas blir lägre sett utifrån de erbjudanden som används. Inte sällan är det på drivmedel och det blir nästan 50 öre per liter. Tankar du mycket kommer du fort upp i summor som är högre än vad kostnaden för räntan är.

Att skaffa en kontokredit är ett snällare sätt att skaffa en kredit. Att skaffa en kontokredit utan UC är det vanligaste sättet att få till en kontokredit. Det är också den största fördelen jämfört med att ta ett blancolån.

Andra erbjudanden brukar vara resor och rabattkuponger, väljer du och använda dem så har du en ännu lägre kostnad. Om du har iphone kan du lägga in ditt kort i apple wallet, då kan du betala direkt med mobilen. Då slipper du ta med dig kortet, och det kanske bästa är att du inte längre behöver ha med dig koden för att kunna betala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *