Att dricka detox te

Nu har jag nästan klarat av min studie där jag valt att dokumentera min diet med detox te. Du kan läsa allting här http://www.rasaivikt.se/detox-tea-28-dagar/. För att vara tydlig med vad som har gjorts så har jag valt att testa och pröva själva idén med detox te. Det jag fått ut är att jag blivit så mycket bättre på att hålla mig i form. Men främst så känner jag i min kropp att det är helt sagolikt mycket bättre när det kommer till att vara giftfri. De första dagarna kände jag hur det spred sig en pigghet, jag kunde också se hur detox te:et jobbade med att få ur gifterna inte minst när jag kissade. jag kunde se att mitt kiss var lite åt det grönare hållet. Jag hade också en fräschare andedräkt. Hela jag kände mig ren inuti.

detox te

Bättre hud med detox te

Min hy brukar vara lite glansig och fet på sommaren och rödlätt och torr på vintern. Det är något jag har fått leva med under alla mina år. Jag testade krämer i början av tiden men inget hjälpte. Jag försökte med hydrokortison salva men det bet inte. Därför blev jag väldigt förvånad när jag ca tolv till tretton dagar in i behandling märkte att jag inte stått framför spegeln och åmat mig över de blemmor som vanligtvis funnits någonstans i mitt ansikte. Det var helt enkelt en hud som inte var torr och inte heller var fet. hade jag äntligen fått till det där som jag sökt så länge. Det kom helt oväntat jag hade valt att börja med detox te för att bli fri från gifter men framförallt gå ner i vikt.

Detox te – mer energi mindre vikt

Som jag skrev ovan hjälper ett detox te att sätta fart på ämnesomsättningen vilket i sin tur leder till att kroppen ökar sin förbränning. Vilket gör att äter du inte mer så komemr du gå ner i vikt. En annan mer påtaglig effekt är att det blir mer energi i kroppen. Ökad förbränning putter ut mer energi i kroppen och du kommer att vilja göra dig av med den. Det nästintill spritter i benen enligt de som provat dessa kurer. De flesta väljer att gå ut och springa av sig allting. Det får till följd att du blir än mer dränerad på energi och du bränner allt mer kalorier. Vid sidan av det är inte sällan du får mer fart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *